قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید ادعا‌ی تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران سنتکام: دو نظامی آمریکایی در جریان حملات ایران کشته شدند / یک نظامی آمریکایی مفقودالاثر است رهبر بعدی حماس کیست؟ بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی

طالبان: ایران و افغانستان تاریخ مشترکی در نبرد با دشمنان دارند

طالبان: ایران و افغانستان تاریخ مشترکی در نبرد با دشمنان دارند وزیر اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان در دیدار با سفیر ایران در کابل، بر پیوند‌های تاریخی دو کشور و مبارزه مشترک در برابر دشمنان تأکید کرد و آن را نقطه عطف روابط تهران و کابل خواند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 28
کد خبر: ۲۹۰۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «شیراحمد حقانی» وزیر اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان در دیدار با علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، گفت که ایران و افغانستان تاریخی مشترک از مبارزه در برابر دشمنان دارند و این گذشته، پایه‌ای مستحکم برای گسترش روابط امروز است.

بر اساس بیانیه وزارت اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان، دو طرف در این دیدار درباره همکاری‌های فرهنگی، احترام متقابل و تقویت مناسبات دوجانبه گفت‌و‌گو کردند.

وی فرهنگ را «نقطه اتصال ملت‌ها» توصیف کرد و گفت روابط کابل و تهران باید بر پایه احترام متقابل و گفت‌و‌گو‌های منظم ادامه یابد.

حقانی تأکید کرد که تاریخ مبارزه مشترک دو ملت علیه دشمنان، بخشی از هویت مشترک ایران و افغانستان است و می‌تواند نقش مهمی در تحکیم همکاری‌های جدید ایفا کند.

سفیر ایران در کابل نیز بر گسترش همکاری‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی دو کشور تأکید کرد و پیشنهاد برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی، صنایع‌دستی و آثار خطی میان افغانستان و ایران را مطرح نمود.

پیش از این نیز، «ملا نورالله نوری» وزیر امور مرزها، اقوام و قبایل حکومت طالبان در دیدار با علیرضا بیکدلی بر اهمیت روابط تاریخی و اعتماد متقابل میان دو کشور تأکید کرده بود و دو طرف بر گسترش همکاری‌های اقتصادی و هماهنگی منطقه‌ای توافق کردند.

روابط افغانستان و ایران از دیرباز مبتنی بر اشتراکات فرهنگی، تاریخی و مذهبی بوده و دو کشور همواره بر همکاری در زمینه‌های اقتصادی، تجاری و منطقه‌ای تأکید کرده‌اند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار